Ολυμπιακός : Προχωράει για άλλο στόπερ, εξελίξεις με Γουίλιαν και Κούκα

Ολυμπιακός : Προχωράει για άλλο στόπερ, εξελίξεις με Γουίλιαν και Κούκα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση αμυντικού, ενώ οι υποθέσεις των Γουίλιαν και Κούκα είναι στην τελική ευθεία.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ο οποίος κινείται σε τρία ανοιχτά μέτωπα. Μετά το ναυάγιο στη μεταγραφή του Γιασίν Μεριά οι ερυθρόλευκοι χωρίς να χάσουν χρόνο, ξεκίνησαν ήδη συζητήσεις με άλλον κεντρικό αμυντικό.

Ο Ολυμπιακός είχε έτοιμο plan b σε περίπτωση που δεν πήγαινε κάτι καλά στην υπόθεση του Τυνήσιου στόπερ της Σφαξιέν και το έχει θέσει επί τάπητος. Οι διαπραγματεύσεις με τον νέο στόχο των ερυθρόλευκων βρίσκονται σε καλό δρόμο, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει το όνομα του παίκτη κι αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Πέρα από την απόκτηση στόπερ ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Γουίλιαν Αράο, ο οποίος είναι και ο πρώτος στόχος του προπονητή των ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου της Φλαμένγκο δεν είναι εύκολη καθώς ο σύλλογος από τη χώρα του καφέ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις παρόλα αυτά εκτιμάται πως με ένα ποσό της τάξεως των 2,5-3,5 εκατ. ευρώ μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Βέβαια το βασικό πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων είναι στις δόσεις αποπληρωμής της μεταγραφής, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία στο κόλπο της απόκτησης του Γουίλιαν έχει μπει και ο ΠΑΟΚ με επίσημη πρόταση.

Παράλληλα με τις υποθέσεις του αμυντικού και του Γουίλιαν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και για τον Χασάν Αχμέτ Κούκα. Η περίπτωση του Αιγύπτιου επιθετικού που αποτελεί τον διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς είναι στην τελική ευθεία και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα ο φορ της Μπράγκα να υπογράψει στους Πειραιώτες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κούκα δεν έπαιξε στο φιλικό της πορτογαλικής ομάδας με την Χαλ και δημοσιεύματα από την Ιβηρική κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα σε Μπράγκα και Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ