Μαρτίνς : «Στα πρώτα 60 λεπτά είδαμε αυτό που θέλαμε»

Μαρτίνς : «Στα πρώτα 60 λεπτά είδαμε αυτό που θέλαμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 3-1 από την Έουπεν τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά καλοί στα πρώτα 60 λεπτά, όμως στο τελευταίο ημίωρο επηρεάστηκαν από την κούραση.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας από την Έουπεν με 3-1. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ήττα από τους Βέλγους τόνισε πως η ομάδα του ήταν αρκετά καλή στα πρώτα 60 λεπτά αλλά μετά έπαιξε μεγάλο ρόλο και η κούραση για το τελικό αποτέλεσμα.

Επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο σύστημα που πρόκειται να επιλέξει κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και για τον βαθμό δυσκολίας της προετοιμασίας του ολυμπιακού που ανεβαίνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Η αλήθεια είναι ότι είδαμε αυτό που θέλαμε στα πρώτα 60 λεπτά, είδαμε κάποια πράγματα από τον Ολυμπιακό που θέλουμε στο μέλλον. Στα τελευταία 30 λεπτά δεν ήμασταν καλοί, αλλά αγωνίστηκαν και οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν περισσότερο στο χθεσινό παιχνίδι με την Τεσέντερλο κι όπως είναι λογικό υπήρχε κούραση. Αυτό που κρατάω από σήμερα είναι τα πρώτα 60 λεπτά».

Για το σύστημα που πρόκειται να επιλέξει: «Είναι το σύστημα του πρώτου ημιχρόνου αυτό που θα κρατήσουμε γενικότερα. Μπορεί να κάνουμε αλλαγές με κάποιους παίκτες, αλλά η επιλογή του βασικού μας συστήματος θα είναι από το πρώτο ημίχρονο.

Είναι όλα στο πρόγραμμα, είναι όλα σε μια εξέλιξη για την προετοιμασία. Θέλουμε γενικά να ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας των φιλικών παιχνιδιών, καθώς ακολουθούν και τα επίσημα παιχνίδια όπου πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι. Δεν κρατάω το αποτέλεσμα αλλά τα στοιχεία που θέλουμε να δούμε και να περάσουμε στο παιχνίδι μας. Για αυτό δεν κρατάω και πολλά πράγματα από τα τελευταία 30 λεπτά, διότι οι παίκτες μου ήταν κουρασμένοι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ