Το τελικό «οκ» της Τορίνο περιμένει για να έρθει Αθήνα ο Μπογέ

Το τελικό «οκ» της Τορίνο περιμένει για να έρθει Αθήνα ο Μπογέ

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Αργεντινού άσου και αναμένει μονάχα την επιβεβαίωση της συμφωνίας από την ιταλική ομάδα.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Λούκας Μπογέ στην ΑΕΚ, με την Ένωση να προχωρά για να κάνει δικό της τον Αργεντινό «δαίμονα» της Τορίνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από to10.gr για να επικυρωθεί η συμφωνία απομένει ουσιαστικά μονάχα το τελικό «οκ» της ιταλικής ομάδας. Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του 22χρονου άσου, έχοντας μιλήσει απευθείας τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον εκπρόσωπό του, αρκετές φορές τα τελευταία 24ωρα. Ενώ καλύπτει απόλυτα και τα «θέλω» της Τορίνο, που θα παραχωρήσει τον Μπογέ στην Ένωση δανεικό για ένα χρόνο, εισπράττοντας ένα ποσό ως ενοίκιο και θέτοντας μια οψιόν για την πώλησή του, που θα πλησιάζει στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τελικές συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Τορίνο είναι πιθανό να γίνουν ακόμα και σήμερα, αφού πλέον απομένει μονάχα η επίσημη και γραπτή απάντηση των Ιταλών, στην πρόταση που έχει κατατεθεί. Κάτι που ίσως συμβεί ακόμα και μέχρι το βράδυ.

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, ο Μπογέ αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, ώστε να υπογράψει στην ΑΕΚ και να ανακοινωθεί. Ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, μιας και μετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Τορίνο.

Nα σημειωθεί πως ο 22χρονος επιθετικός φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να έρθει στην Ένωση, αφήνοντας στην άκρη το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ιταλική ομάδα, όπως η Φροζινόνε και η Πάρμα, που κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν. Μιας και εκτιμά πως η προοπτική του να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τους Κιτρινόμαυρους αλλά και να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, μπορούν να τον βοηθήσουν πολύ στο να κάνει το… ξεπέταγμα που αναζητά στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ