ΑΕΚ : Λάτιν τριάδα!

ΑΕΚ : Λάτιν τριάδα!

Η ΑΕΚ αναμένει σήμερα στην Αθήνα τον Άλεφ, τελειώνει το θέμα του Μπογέ και παράλληλα προχωρά και στην απόκτηση του Πόνσε.

Ενίσχυση και μάλιστα… τριπλή αναμένεται να έχει μέσα στα επόμενα 24ωρα η ΑΕΚ, καθώς πέραν των περιπτώσεων των Άλεφ Ντος Σάντος και Λούκας Μπογέ, που επί της ουσίας έχουν δρομολογηθεί και αναμένονται στην Αθήνα, η Ένωση προχωρά και στην απόκτηση του Εζέκιελ Πόνσε! Ο Αργεντινός φορ είναι ο παίκτης που εκτός απροόπτου θα αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αραούχο, καλύπτοντας το κενό στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως Μπογέ και Πόνσε μπορούν κάλλιστα να συνυπάρξουν στο ίδιο σχήμα, με τον πρώτο να αγωνίζεται στα άκρα, όπως έκανε άλλωστε και στα περισσότερα παιχνίδια της Τορίνο. Έτσι, ο δρόμος για την απόκτηση του 21χρονου φορ της Ρόμα άνοιξε, με την ΑΕΚ να προχωρά για να φέρει άμεσα στην Αθήνα και τον «ταύρο» της Ρόμα.

Η ΑΕΚ αποκτά λοιπόν όπως φαίνεται τρεις παίκτες ικανούς να αλλάξουν τα δεδομένα του ρόστερ της, με λάτιν καταβολές, που θα γεμίσουν ποιότητα την ομάδα. Καλύπτοντας μέσα σε λίγα 24ωρα τα βασικά κενά του ρόστερ της και προχωρώντας πλέον με ηρεμία στις υπόλοιπες κινήσεις που θα ακολουθήσουν. Οι οποίες είναι πιθανό να είναι περισσότερες από μία.

Οι Κιτρινόμαυροι κρατούν ανοικτά τα μάτια τους στην αγορά για έναν ακόμα εξτρέμ αλλά και έναν μέσο, με το όνομα του Ρόμπιν Λουντ να παίζει γερά για την τελευταία περίπτωση. Μιας και θεωρείται παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις και αρέσει παράλληλα πολύ στον τεχνικό του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ