Ο Ολυμπιακός ζήτησε το συμβόλαιο του Λάζαρου με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε το συμβόλαιο του Λάζαρου με την ΑΕΚ

Αναβλήθηκε η υπόθεση στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ για τις 23 Ιουλίου. Ούτε λέξη για το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ.

Να καταθέσει εδώ και τώρα το συμβόλαιο που υποστηρίζει ότι έχει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (και δεν έχει κατατεθεί στην Σούπερ Λίγκα) ζήτησε ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ στην εκδίκηση της προσφυγής της Ενωσης στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, που συνεδρίασε τη Δευτέρα το μεσημέρι. Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν και πήραν αναβολή για την υπόθεση για τις 23 Ιουλίου.

«Να αξιώσετε από την ΑΕΚ να προσκομίσει το έγγραφο. Η ΑΕΚ είναι εδώ και μας ακούει. Παρακαλούμε να καταθέσουν το συμβόλαιό για να ετοιμάσουμε την άμυνά μας. Το ζητάμε καλόπιστα», τόνισαν μεταξύ άλλων οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος και Λίνα Σουλούκου.

Από την πλευρά της ΑΕΚ ειπώθηκε: «Έχουμε ενημερωθεί για το αίτημα της αναβολής, είμαστε προετοιμασμένοι να δικάσουμε την υπόθεση, η αναβολή είναι στην κρίση σας», υποστήριξε η δικηγόρος της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου και πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ενωσης, Μηνάς Λυσάνδρου: «Η καλοπιστία να γίνεται σε τάιμινγκ που θα προλαβαίνει δυσάρεστες καταστάσεις». Για την ταμπακιέρα, το συμβόλαιο, δηλαδή, που υποστηρίζει ότι έχει η ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν, ούτε λόγος δεν έγινε από την πλευρά της Ενωσης.

Η επιτροπή πάντως δεν «πίεσε» την ΑΕΚ να καταθέσει συμβόλαιο από τη στιγμή που υπήρχε αίτημα αναβολής της υπόθεσης. Ο Ολυμπιακός επέμεινε να κατατεθεί το συμβόλαιο προκειμένου να έρθει «ενημερωμένος» στην επόμενη συνεδρίαση της υπόθεσης. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησαν οι Ασπα Σουλούκου και ο δικηγόρος Γιάννης Χατζησαβάουγλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ