ΠΑΟΚ : Εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη για τον Βαρέλα

ΠΑΟΚ : Εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη για τον Βαρέλα

Με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ο Φερνάντο Βαρέλα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που απέκτησε από την αναμέτρηση με τη Ντε Γκράαφσαπ.

Ο δυναμικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε από την αναμέτρηση με τη Ντε Γκράαφσαπ μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην εξωτερική πλευρά του τετρακέφαλου. Ο Βαρέλα, υποβασταζόμενος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τον Μιχόγιεβιτς να παίρνει τη θέση του. Με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο τραυματισμός του Βαρέλα ανησύχησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αρχικά, οι οποίοι ωστόσο -σε μια πρώτη εκτίμηση- διαπίστωσαν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Καθησυχαστικός ήταν και ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Δέχθηκε μια κλωτσιά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, είναι δυνατό παιδί και ελπίζουμε πως θα είναι εντάξει στις 2-3 επόμενες ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ