«Αυτή θα είναι η ρήτρα εξαγοράς του Μπογέ για την ΑΕΚ»

«Αυτή θα είναι η ρήτρα εξαγοράς του Μπογέ για την ΑΕΚ»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, υποστηρίζει ότι η ρήτρα εξαγοράς που συμφωνήθηκε μεταξύ των ΑΕΚ και Τορίνο για τον Λούκας Μπογέ είναι μεγαλύτερη από αυτή που αναμενόταν.

Ο Λούκας Μπογέ είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, καθώς μετά τη συμφωνία με τον 22χρονο, η Ένωση φέρεται να τα έχει βρει και με την Τορίνο για τη μεταγραφή.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα εντός των επόμενων ωρών για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε τη ρήτρα εξαγοράς που τοποθετήθηκε στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Όπως τονίζει, αυτή δεν θα ανέρχεται στα 6.000.000, αλλά στα 7.500.000 ευρώ, ενώ τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Ένωση θα δώσει 500.000 για το ένα έτος δανεισμού του ποδοσφαιριστή από την ιταλική ομάδα. Την ίδια ώρα, ωστόσο, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα 6.000.000 είναι το… ταβάνι της ΑΕΚ.

Την περασμένη σεζόν ο Μπογέ πραγματοποίησε συνολικά 27 εμφανίσεις, καθώς στο πρώτο μισό βρέθηκε στη Serie A με τη φανέλα της Τορίνο και στο δεύτερο στη La Liga με την αντίστοιχη της Θέλτα, στην οποία παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ