Άρης : Ξεκούραση και ΑΕΚ

Άρης : Ξεκούραση και ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν την Πέμπτη στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν τη προετοιμασία τους για το σπουδαίο φιλικό (25/7) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Πάκο Ερέρα έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να τους ανταμείψει για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν μεθαύριο στις προπονήσεις, στις οποίες, μάλιστα, αναμένεται να ενσωματωθούν και τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Νικολάς Κολάσο και Ματέο Γκαρσία.

Οι παίκτες του Άρη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (25/7) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ουσιαστικά, θα πρόκειται για το πρώτο δείγμα γραφής της ομάδας που ετοιμάζει ο Ερέρα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την υποσημείωση, βέβαια, πως το ρόστερ του Άρη δεν έχει συμπληρωθεί πλήρως, ακόμα. Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον του κόσμου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ τα εισιτήρια αναμένεται να εκδοθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ