Ολυμπιακός : Και επίσημα τέλος ο Εμενίκε

Ολυμπιακός : Και επίσημα τέλος ο Εμενίκε

Λύθηκε το συμβόλαιο του Εμάνουελ Εμενίκε με τον Ολυμπιακό.

Και επίσημα τέλος ο Εμενίκε από τον Ολυμπιακό καθώς όπως έγινε γνωστό λύθηκε το συμβόλαιο του, όπως και αναμενόταν.

Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούσαν τους ερυθρόλευκους στο κομμάτι των αποχωρήσεων ολοκληρώθηκε με τον Νιγηριανό επιθετικό που παρότι ήρθε με μεγάλες προσδοκίες το περασμένο καλοκαίρι δεν μπόρεσε να βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο προκαλώντας μάλιστα και προβλήματα με την γενικότερη συμπεριφορά του.

Ένας από τους δυσκολότερους γρίφους του φετινού καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό λύθηκε λοιπόν, όπως είχε προαναγγείλει to10.gr με τον Εμενίκε να αποτελεί και με τη βούλα πλέον παρελθόν από τον Πειραϊκό σύλλογο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός βεβαίως ουσιαστικά αποτελούσε… παρελθόν για τον Ολυμπιακό εδώ και πολλούς μήνες όταν με την στάση του είχε θέσει εαυτό εκτός ομάδας. Στην πορεία δόθηκε δανεικός στην Λας Πάλμας όπου δεν… ακούμπησε με την επιστροφή του το καλοκαίρι να ήταν από την αρχή δεδομένο πως δεν θα διαρκέσει πολύ.

Όπως και έγινε με τον Ολυμπιακό να κλείνει το κεφάλαιο Εμενίκε γρήγορα την ώρα που δουλεύει για την ενίσχυση του αλλά και για να βρεθεί η φόρμουλα να ακολουθήσουν τον δρόμο του Νιγηριανού και άλλοι παίκτες που είναι εκτός πλάνων όπως ο Οφόε και ο Ταχτσίδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ