Ολυμπιακός : «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρώτος» δήλωσε ο Ζιλέ

Ολυμπιακός : «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρώτος» δήλωσε ο Ζιλέ

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ μίλησε στη NOVA ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με το Λεβαδειακό και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να βρεθούν στην κορυφή.

Είναι υποχρέωση του Ολυμπιακού να βρίσκεται στην κορυφή, σύμφωνα με τον Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ανέβουν οπωσδήποτε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, ο Βέλγος μέσος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θεωρώντας πως η ομάδα της Βοιωτίας θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζιλέ στη NOVA:

Για τον Λεβαδειακό: «Ο αντίπαλός μας είναι μία πάρα πολύ δυνατή στην άμυνα. Γνωρίζω έναν επιθετικό που έχω αντιμετωπίσει στη Γαλλία, τον Μπραντάο, αλλά και τον προπονητή τον Ανιγκό. Είναι μία ομάδα η οποία πιστεύω πως θα μας δυσκολέψει πολύ. Στην άμυνα είναι πολύ αποτελεσματική. Ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς δεν βάζει πολλά γκολ. Όμως πιστεύω πως θα μας δυσκολέψει. Από τη στιγμή που έχουμε μόλις δύο βαθμούς διαφορά, θα πρέπει να την κερδίσουμε».
Για το εάν είναι αισιόδοξος ότι τις επόμενες εβδομάδες θα επιστρέψει στην κορυφή ο Ολυμπιακός: «Εκεί πρέπει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και εκεί θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε ξανά. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχουμε βρεθεί σε έναν δύσκολο όμιλο στην Ευρώπη και εκεί δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πράγματα, όμως στο πρωτάθλημα θα παίξουμε με τις ομάδες που δεν έχουμε παίξει ακόμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και θέλουμε να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί θέλουμε να βρισκόμαστε και στο τέλος του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ