Ηχηρό «όχι» του Αστέρα στην Σταντάρ για Δουβίκα

Ηχηρό «όχι» του Αστέρα στην Σταντάρ για Δουβίκα

Ο Αστέρας Τρίπολης απέρριψε δελεαστική πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για τον Τάσο Δουβίκα!

Ντοναρούμα, Κουρμπέλης, Γιάννου, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις. Τσεκ. Ο κατάλογος των deal που έχουν πραγματοποιήσει οι Αρκάδες είναι αρκετά μεγάλος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προστεθεί ένας ακόμα παίκτης. Αφού βέβαια πρώτα ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας.

Εξάλλου εδώ και καιροί οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης δίπλα στο όνομα του Τάσου Δουβίκα έχουν γράψει: 2,5 εκατομμύρια. Τόσο κοστολογούν τον 18χρονο επιθετικό, που είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, κι ένα από τα πιο δυνατά project του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ταλαντούχος άσος έχει εξαιρετικά σωματικά προσόντα (ύψος 1,84), τεχνική κατάρτιση, δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης και φυσικά όλο το μέλλον μπροστά του, όντας μόλις 19 ετών.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον βρήκε στην πρώτη ομάδα του Αστέρα με την οποία μέτρησε 23 συμμετοχές, 3 τέρματα και 1 ασίστ. Μην ξεχνάμε ότι ήταν η χρονιά που η ομάδα της Τρίπολης έφθασε μέχρι την 5η θέση της βαθμολογίας της Superleague. Ο διεθνής με την Κ19 άσος (10 συμμετοχές και 7 τέρματα) έχει και κάτι ακόμα.

Εδώ και κάποιους μήνες το μέλλον του διαχειρίζεται ο Ισραηλινός πανίσχυρος ατζέντης Πίνι Ζάχαβι. Αυτός είναι που έφερε στους ανθρώπους του Αστέρα την πρόταση της Σταντάρ Λιέγης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Βέλγοι έδιναν ένα εκατομμύριο στους Αρκάδες για τον πιτσιρικά. Συν ένα πολύ καλό ποσοστό μεταπώλησης. Ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν. Ζήτησαν μάλιστα 2,5 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσουν γνωστοποιώντας έτσι ότι κάθε άλλο παρά εύκολα θα τον αποχωριστούν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ