AEK : Μίλησε με Πόρτο για Ερνάνι

AEK : Μίλησε με Πόρτο για Ερνάνι

Η «A Bola» υποστηρίζει πως οι Κιτρινόμαυροι καλοβλέπουν τον εξτρέμ της Πόρτο

Το συμβόλαιο του είναι της τάξης των 700.000 ευρώ τον χρόνο. Πόσο σχεδόν απαγορευτικό για πορτοφόλια πέραν του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Παρά ταύτα το ρεπορτάζ που ξεκίνησε από την Ελλάδα, και θέλει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Ερνάνι, έφτασε και στην Πορτογαλία.

Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στην χώρα της Ιβηρικής υποστηρίζει πως το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού, είναι σοβαρό. Για δανεισμό από την Πόρτο τον Γενάρη ως το τέλος της σεζόν.

«Το επιτυχημένο πέρασμα του Ερνάνι από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015-16, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα, πυροδότησε το ενδιαφέρον μίας ακόμη μεγάλης ομάδας από την Ελλάδα, της ΑΕΚ. Ο σύλλογος θέλει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο, προκειμένου να παραμείνει στη μάχη του τίτλου, και βλέπει τον ποδοσφαιριστή των Δράκων ως έναν από αυτούς που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να πετύχει τους φετινούς στόχους του. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει ήδη μεταφέρει στην Πόρτο το ενδιαφέρον του για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola».

O Ερνάνι έχει οκτώ συμμετοχές φέτος με την Πόρτο σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ) ενώ με τον Ολυμπιακό του Μάρκο Σίλβα την περίοδο 2015-16 είχε 8 γκολ και 7 ασίστ σε 26 συμμετοχές.

Πέρσι αγωνιζόμενος με τη Βιτόρια Γκιμαράες είχε 12 γκολ και 7 ασίστ σε 35 συμμετοχές με αρκετές θεαματικές στιγμές όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ