Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Κούκα

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Κούκα

Η επιθυμία του Ολυμπιακού να εντάξει τον Κούκα στη γραμμή κρούσης του είναι δεδομένη, με τους ερυθρόλευκους να επιδίδονται σε ένα «παιχνίδι» υπομονής και τακτικής με την Μπράγκα.

Ο Αχμέντ Χασάν Κούκα είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για την επίθεση του Ολυμπιακού και εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον αποκτήσει από την Μπράγκα.

Οι ερυθρόλευκοι, έλυσαν χτες τη συνεργασία τους με τον Εμάνουελ Εμενίκε και άδειασε μια θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας. Θέση που προορίζεται όπως όλα δείχνουν για τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Την ίδια ώρα το «παιχνίδι» υπομονής μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα συνεχίζεται, ενώ πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 25χρονος επιθετικός που είναι εκτός από έναν μικροτραυματισμό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες.

Ο Κούκα προορίζεται μαζί με τον Γκερέρο που κάνει σούπερ προετοιμασία για την κορυφή της επίθεσης των ερυθρόλευκων, των ώρα που ο Τζούρτζεβιτς είναι φευγάτος, ενώ ο Μουντιαλικός Καρίμ Ανσαριφάρντ, αναμένεται να φέρει προτάσεις που αν ικανοποιήσουν οικονομικά την ΠΑΕ, θα παραχωρηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ