Σούπερ λίγκα : «Όχι στην πρόταση της Nova» λένε οι ομάδες

Σούπερ λίγκα : «Όχι στην πρόταση της Nova» λένε οι ομάδες

Οι ομάδες δεν συμφωνούν με την πρόταση του συνδρομητικού καναλιού και θα ζητήσουν περισσότερα χρήματα για τα τηλεοπτικά της επόμενης περιόδου

Το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και η πρόταση που έχει καταθέσει η Nova στη σούπερ λίγκα, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ομάδες δεν πρόκειται να δεχτούν την πρόταση του συνδρομητικού, ύψους 30 εκ. ευρώ, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ξεκάθαρο πως η σούπερ λίγκα θα ζητήσει περισσότερα χρήματα απ’ τη Nova και θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών τις επόμενες μέρες. Μια συνάντηση που γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι ιθύνοντες της λίγκας θα έχουν άμεσα συνάντηση και με τον χορηγό του πρωταθλήματος, Σουρωτή για να διευθετηθούν τρέχοντα ζητήματα.

Η ανακοίνωση της λίγκας:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τη Forthnet/NOVA, προκειμένου να συζητηθεί η πρότασή της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

2/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τον Κεντρικό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα.

3/ Μετά από τη συμφωνία Super League και ΕΠΟ, η οποία επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα εξοφληθούν άμεσα τα έξοδα Διαιτησίας.

4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα, σε συνέχεια της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την επιθεώρηση και εκτίμηση αγωνιστικών χώρων των γηπέδων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League η εταιρεία STRI.

5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

6/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ