«Νέες επαφές για Μεριά»

«Νέες επαφές για Μεριά»

Επαναφέρουν το θέμα του Μεριά δημοσιεύματα από την Τυνησία μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στο Κατάρ.

Ο Γιασίν Μεριά ήταν έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό όμως τα «κόλπα» της ομάδας οδήγησαν σε «ναυάγιο» της μεταγραφής το περασμένο Σάββατο. Οι Τυνήσιοι αρχικά είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, για αυτό άλλωστε και ο διεθνής στόπερ είχε έρθει από την Παρασκευή στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και ετοιμαζόταν να υπογράψει.

Λίγο πριν τις υπογραφές όμως με απίστευτες απαιτήσεις τίναξαν την συμφωνία στον αέρα έχοντας στο μυαλό του την πολύ σοβαρή περίπτωση να πουλήσουν τον Μεριά σε ομάδα του Κατάρ με περισσότερα χρήματα.

Τώρα όμως που ούτε αυτή η περίπτωση καρποφόρησε, δημοσιεύματα από την Τυνησία θέλουν την Σφαξιέν να μιλάει και πάλι με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Μεριά. Προφανώς και από τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να μπλέξουν στα «παιχνίδια» των Τυνήσιων παρότι ο Μεριά είχε συμφωνήσει σε όλα και ήταν παίκτης που ήθελε να πάρει ο Πειραϊκός σύλλογος.

Γύρω από τις πληροφορίες που θέλουν τις δύο πλευρές να μιλάνε και πάλι δεν υπάρχει έως τώρα κανένα ερυθρόλευκο σχόλιο. Είναι δεδομένο όμως πως για να προκύψει κάτι θα πρέπει η Σφαξιέν να σταματήσει τα παιχνίδια και να επανέλθει στην αρχική συμφωνία που είχε με τον Ολυμπιακό.

Σύντομα θα γνωρίζουμε αν οι πληροφορίες από την Τυνησία ευσταθούν ή όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ