Παπαδόπουλος: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Παπαδόπουλος: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία της κρητικής ομάδας.

Ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής στις προπονήσεις του ΟΦΗ δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Ελληνας προπονητής τόνισε ότι μέχρι τώρα οι παίκτες του έδωσαν έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και επισήμανε ότι στο Καρπενήσι θα γίνει το «μοντάρισμα» της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. «Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε, θα επιχειρήσουμε να μοντάρουμε σιγά-σιγά την ομάδα μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο 46χρονος προπονητής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά και την διάθεση των παικτών στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ηταν ένα σημαντικό κομμάτι για μας, όσον αφορά τα τεστ και τα εργομετρικά που κάναμε. Παράλληλα, σημαντική ήταν η γνωριμία των νέων με τους παλιούς παίκτες. Δουλέψαμε αρκετά στο θέμα φυσικής κατάστασης και τακτικής. Πλέον συνεχίσουμε στο Καρπενήσι τη σκληρή δουλειά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε, θα επιχειρήσουμε να μοντάρουμε σιγά-σιγά την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ