Αρης: Ακυρώθηκε το φιλικό με Λάρισα 

Αρης: Ακυρώθηκε το φιλικό με Λάρισα 

Εκνευρισμένος ο Καρυπίδης με τις σημερινές δηλώσεις του Κούγια για τον Άρη.

Έξαλλος έγινε ο Θόδωρος Καρυπίδης από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, θεωρώντας τις μειωτικές για τον ίδιο και για τον Άρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μάλιστα, αποφάσισε να ακυρωθεί το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ. «Δεν σεβόμαστε όποιον δεν μας σέβεται», τόνισε μεταξύ άλλων στους συνεργάτες του ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Κίτρινοι είχαν συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλίας για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 09/08, ωστόσο, μετά τα λεγόμενα του Κούγια ο ισχυρός άνδρας του Αρη αποφάσισε να ακυρωθεί το παιχνίδι.

Η κόντρα των δύο ανδρών άρχισε από τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, στον οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αν εξαιρέσουμε τον ΟΦΗ και τον Άρη, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ιδιοκτήτες με αξιοπρέπεια. Είναι αυτοδημιούργητοι άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει και χρηματοδοτήσει ομάδες». Τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ προκάλεσαν την έκρηξη του Θεόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος απάντησε με μια καυστική ανάρτηση στα social media.

Δείτε το μήνυμά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ