Άρης : Πολύ κοντά σε Βέλεθ

Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση στον Ισπανό αμυντικό που όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Άρης : Πολύ κοντά σε Βέλεθ | to10.gr

Ο Φραν Βέλεθ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Πάκο Ερέρα για το κέντρο της άμυνας της ομάδας του. Ο προπονητής του Άρη θεωρεί ότι ο Ισπανός αμυντικός μπορεί με την εμπειρία και την ποιότητα του να κάνει την διαφορά. Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του με την Βίσλα Κρκαοβίας, ανοίγει τον δρόμο για να έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι άνθρωποι του Άρη κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση στον Βέλεθ, ενώ και ο Ερέρα είχε επικοινωνία μαζί του. Ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε θετικός και αναμένεται, πλέον, η απάντηση του , προκειμένου στη συνέχεια να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Απαντάει ο Κωνσταντινίδης

Την απάντηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην πρόταση που του κατέθεσαν, περιμένουν σήμερα οι άνθρωποι του Άρη. Ο ποδοσφαιριστής έχει στη διάθεση του και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, στον Άρη, όμως είναι αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο