Αποφασίζουν για φορ στον Άρη

Αποφασίζουν για φορ στον Άρη

Το κεντρικό θέμα της συνάντησης Καρυπίδη, Ερέρα και Διαμαντόπουλου ήταν η απόκτηση του βασικού επιθετικού.

Η επιθυμία των ανθρώπων του Άρη να επενδύσουν σε έναν επιθετικό και να δαπανήσουν για αυτόν σεβαστό ποσό του φετινού μπάτζετ είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Οι σχετικές συζητήσεις φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, μετά και τη σημερινή σύσκεψη μεταξύ των Θόδωρου Καρυπίδη, Πάκο Ερέρα και Κώστα Διαμαντόπουλου. Οι τρεις άντρες μίλησαν εκτενώς για τις τρεις περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται για τη θέση και αναμένουν πλέον εξελίξεις από την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται ακόμη και η απόφαση του τεχνικού των κίτρινων για τις αποδεσμεύσεις παικτών από το υπάρχον ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός περιμένει να σχηματίσει καλύτερη εικόνα για ορισμένους παίκτες στις επόμενες προπονήσεις και στα φιλικά προετοιμασίας και έπειτα θα δώσει τις τελικές του εισηγήσεις.

Ο πρόεδρος του Άρη συναντήθηκε επίσης με τον υπεύθυνο των έργων στο Κλεάνθης Βικελίδης και στο Νέο Ρύσιο, Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, και μαζί επιθεώρησαν τις σουίτες, οι οποίες αναμένεται να ανακαινιστούν μετά το φιλικό με την ΑΕΚ. Ο Καρυπίδης μέσα στις επόμενες μέρες θα επισκεφτεί και το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ