«Ο Μεριά θέλει να παίξει στην Ευρώπη»

«Ο Μεριά θέλει να παίξει στην Ευρώπη»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Τυνησία, ο 25χρονος σέντερ μπακ θέλει να φύγει από τη Σφαξιέν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να… καραδοκεί!

Ο Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιασίν Μεριά, αλλά τα… παιχνιδάκια της Σφαξίεν χάλασαν τη μεταγραφή του Τυνήσιου σέντερ μπακ. Οι Πειραιώτες είχαν συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του και όλα έδειχναν ότι ο διεθνής άσος θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Την τελευταία στιγμή, ωστόσο, η Σφαξιέν ανέβασε τις απαιτήσεις της και οι διαπραγματεύσεις «ναυάγησαν».

Ο παίκτης, όπως διαβάσατε στο to10.gr, είναι έντονα ενοχλημένος με τους ανθρώπους της Σφαξίεν, καθώς θεωρεί ότι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θα ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Όπως αναφέρουν οι Τυνήσιοι, ο 25χρονος άσος θέλει να φύγει από τη Σφαξιέν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. «Ο Μεριά θέλει να πάει να παίξει στην Ευρώπη», επισημαίνουν οι συμπατριώτες του, οι οποίοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού.

Ο παίκτης είχε ενθουσιαστεί με την προοπτική του Ολυμπιακού και μάλιστα είχε έρθει και στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Ο Μεριά μάλιστα είχε ανεβάσει και σχετικό βίντεο από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε μεταβεί για να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους. Η διοίκηση της Σφαξιέν, ωστόσο, ζήτησε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν αρχικά συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα να διακοπούν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ