Οικονόμου: «Δεν σκεφτόμαστε τον Παϊρότζ, μείναμε για τον Παναθηναϊκό»

Οικονόμου: «Δεν σκεφτόμαστε τον Παϊρότζ, μείναμε για τον Παναθηναϊκό»

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Οικονόμου, μίλησε για τη νέα χρονιά για την οποία δηλώνει πως δεν θα έχει καμία σχέση με την προβληματική περσινή.

Ο Οικονόμου είναι πλέον στον νεανικό Παναθηναϊκό, από τους πιο έμπειρους παίκτες. Βρέθηκε στην ομάδα κατά την περσινή δύσκολη σεζόν και πιστεύει πως τα χειρότερα αποτελούν πλέον παρελθόν.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Sportime, ανέφερε πως οι παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα, το έκαναν για τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως εισόδου του Πιενμπογκσάντ, δηλώνοντας πως ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν ξεκινά ως αουτσάιντερ στο ξεκίνημα μια σεζόν.

Διαβάστε τι ανέφερε ο Βαγγέλης Οικονόμου για:

Το ξεκίνημα της νέας σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή, πολύ αξιόλογο, τον Γιώργο Δώνη. Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε εξαιρετική δουλειά και την προηγούμενη φορά που εργάστηκε στον Παναθηναϊκό. Δεν θα έχει η χρονιά καμία σχέση με πέρυσι. Όλα θα αλλάξουν. Περιμένουμε τα πάντα να μπουν σε μια τάξη, ανεξαρτήτως αν έρθει νέος πρόεδρος ή όχι. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Έχουμε αποβάλλει τα περυσινά. Είναι δύσκολο το διάστημα, αλλά για εμάς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Υπάρχουν έμπειροι και νέοι παίκτες με το αρνητικό της απαγόρευσης μεταγραφών να αποτελεί εμπόδιο. Μπορούμε να κάνουμε μία καλή σεζόν, διότι το ρόστερ είναι αξιόλογο.

Είμαστε προσηλωμένοι να κάνουμε καλά τη δουλειά μας με τον προπονητή. Δουλεύουμε εδώ στην προετοιμασία μας και δεν ασχολούμαστε με το τι λένε ή τι γράφουν. Δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ποτέ αουτσάιντερ. Μπορούμε να καταλάβουμε όλοι που βρισκόμαστε. Ξεπεράσαμε και ξεπερνάμε ακόμη τα προβλήματά μας. Η σκληρή δουλειά θα φέρει αποτελέσματα. Σίγουρα θα ήταν αλλιώς με μεταγραφές και έμπειρους παίκτες, αλλιώς με νέους και φιλόδοξους. Αλλά αυτό δεν μας αποπροσανατολίζει από τους στόχους».

Την… ελπιδοφόρα παρουσία του Πιτ Πιεμπονγσκάντ στο φιλικό με την Άλκμααρ: «Δεν ασχολούμαστε μ΄ αυτό. Μείναμε εδώ για τον Παναθηναϊκό, χωρίς να σκεφτούμε ποιος θα είναι πρόεδρος. Δεν είναι κάτι που μας αφορά. Θέλουμε να είμαστε υγιείς, να δουλεύουμε και αγωνιστικά να γυρίσει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει».

Τον κόσμο του τριφυλλιού: «Ο κόσμος δυσανασχετεί με όσα βλέπει και όσα διαβάζει. Να είναι δίπλα στην ομάδα πρέπει. Μείναμε όλοι εδώ, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Θα ξεπεράσει τα προβλήματά του. Οι φίλαθλοί μας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Την κριτική την περιμένουμε. Περνάμε κρίση, πράγματι. Ανεξάρτητα τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό, να στηριχθεί η ομάδα στη νέα αρχή που κάνει με τον νέο προπονητή».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ