Ο Όλσεν πάει Ρόμα και στέλνει χρήματα στον ΠΑΟΚ!

Ο Όλσεν πάει Ρόμα και στέλνει χρήματα στον ΠΑΟΚ!

Η μεταγραφή του Ρόμπιν Όλσεν στη Ρόμα θα φέρει χρήματα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κρατήσει το 20% των δικαιωμάτων του.

Η εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρόμπιν Όλσεν στο Μουντιάλ της Ρωσίας με την Εθνική Σουηδίας (η οποία έφτασε έως του «8» της διοργάνωσης) κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το όνομα του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ακούστηκε ακόμη και για την Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά οδεύει προς Ρώμη!

Η Ρόμα φαίνεται ότι βρήκε στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Άλισον (τον οποίο παραχώρησε στη Λίβερπουλ έναντι 62,5 εκ. ευρώ) και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» βρίσκεται μια ανάσα από τον Σουηδό γκολκίπερ.

Η γνωστή ιταλική εφημερίδα σημειώνει ότι ο μάνατζερ του Όλσεν βρίσκεται από χθες (19/7) στη Ρώμη για τις τελικές διαπραγματεύσεις, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε σε Σουηδούς δημοσιογράφους ότι «το να πάω στη Ρόμα, θα είναι όνειρο για μένα».

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» η μεταγραφή του Όλσεν στη Ρόμα θα κοστίσει 12 εκ. ευρώ και θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Κοπεγχάγης, η οποία εμφανίζεται πάντως να ζητάει 16 εκ. ευρώ.

Εφόσον κλείσει οριστικά η συμφωνία ο ΠΑΟΚ που έχει το 20% των δικαιωμάτων του Σουηδό τερματοφύλακα θα πάρει 2,4 εκ. ευρώ (έως 3,2 εκ. ευρώ αν η μεταγραφή φτάσει στα 16 εκ. ευρώ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ