Συμβόλαιο σε Ρεγκάκο, εμπλοκή με Καμπετσή

Συμβόλαιο σε Ρεγκάκο, εμπλοκή με Καμπετσή

Ο 21 ετών επιθετικός αφήνει καλές εντυπώσεις κι εκτός απροόπτου, ο Δώνης θα δώσει το ΟΚ για την απόκτησή του. Πρόβλημα με τον φορ της Ντόρτμουντ.

Ο Στέφανος Ρεγκάκος, ο οποίος είναι υπό δοκιμή, έως τώρα στις προπονήσεις που έκανε με τον Παναθηναϊκό, τόσο στο «Γ. Καλαφάτης», όσο και στο Τίλμπουργκ έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.
Σύμφωνα με τους «πράσινους» και στο φιλικό με την Άλκμααρ ήταν δραστήριος και τακτικά πειθαρχημένος. Ο 21 ετών επιθετικός, λοιπόν, έχει κερδίσει την εκτίμηση του 49χρονου τεχνικού, ο οποίος περιμένει από τον νεαρό παίκτη κι εναντίον της Αντβέρπ να δει επιπλέον βελτίωση. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πάντως, θα είναι έκπληξη ο Ρεγκάκος να μην κερδίσει ένα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Κι ανάλογα με την εξέλιξη στην υπόθεση του Καμπετσή, αλλά και του έμπειρου φορ θα αποφασιστεί αν θα μείνει ή αν θα δοθεί δανεικός. Αυτός ή ο Σιφναίος…

Καμπετσής
Η μεταγραφή του Αργύρη Καμπετσή όχι μόνο δεν έχει παρουσιάσει εξέλιξη, αλλά ξαφνικά προέκυψε κι εμπλοκή. Ο ατζέντης του 19χρονου επιθετικού φέρεται να έχει πετύχει μία συμφωνία με τη Ντόρτμουντ, που είναι συμφέρουσα για όλες τις πλευρές κι αφορά το ποσοστό μεταπώλησης. Το οποίο διαφέρει από ένα ποσό και πάνω. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να αλλάξει αυτή τη συμφωνία και φέρεται να έχει παρουσιαστεί μπέρδεμα με την γερμανική ομάδα.
Αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην υπάρχει η βεβαιότητα που παρατηρήθηκε το περασμέν ο διάστημα, ενώ ο μάνατζερ του παίκτη έχει ξεκινήσει επαφές και με άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Οι διαφορές, όμως, δεν είναι τεράστιες κι επειδή ο Καμπετσής έχει προτεραιότητα το «τριφύλλι», το πιθανότερο είναι να υπάρξει αίσιο τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ