ΠΑΟΚ : Καταλήγει στην 11αδα με Βασιλεία

ΠΑΟΚ : Καταλήγει στην 11αδα με Βασιλεία

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχει βάλει τον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βασιλεία. Σήμερα και αύριο οι τελευταίες προπονήσεις των ασπρόμαυρων με τον Ρουμάνο τεχνικό να αποφασίσει και για την 11αδα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι με τη Βασιλεία συνεχίζεται και σήμερα (22/7) με τους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου να προπονούνται στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε και τον Ομάρ Ελ Καντουρί να προπονείται κανονικά το Σάββατο και πλέον μοναδική απουσία είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ο Ρουμάνος τεχνικός κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης θα αποφασίσει για την 11αδα που θα παρατάξει στο ματς της Τρίτης (24/7).

Στις 10:00 το πρωί ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στην Τούμπα, για τελευταία φορά πριν τον αγώνα, ενώ στις 12:00, Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Οι Ελβετοί θα έρθουν στην Τούμπα το απόγευμα της ίδιας ημέρας (23/7) και στις 19:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο Ράφαελ Βίκι. Η τελευταία προπόνηση της Βασιλείας θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ