Οριστικά στη Ρέμς ο Ρομαό

Οριστικά στη Ρέμς ο Ρομαό

Ανακοινώνεται σήμερα η μεταγραφή του Ρομαό στην Ρέμς, απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης από to10.gr. Αντίστροφη μέτρηση για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού στον άξονα.

Οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλεξί Ρομαό στην Ρεμς. Μια μεταγραφή που έχει κλειδώσει πλέον και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα επιβεβαιώνοντας την χθεσινή αποκάλυψη από to10.gr.

Ο 34χρονος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την νεοφώτιστη στο Σαμπιονά, Ρέμς, για συμβόλαιο 2+1 χρόνια ενώ ένα από τα ισχυρά χαρτιά της Γαλλικής ομάδας για να πάρει το «ναι» του Ρομαό ήταν η συμφωνία από τώρα να αναλάβει πόστο στην ομάδα όταν αποφασίσει να «κρεμάσει τα παπούτσια του».

Μέσα στην ημέρα λοιπόν ο Ρομαό θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια παρουσίας. Είναι αλήθεια πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε πεισθεί για το κατά πόσον ο Ρομαό θα μπορέσει να του δώσει στο γήπεδο αυτά που αναζητά για την θέση στον άξονα, κάτι που έκανε ακόμη πιο εύκολη την απόφαση για αποχώρηση.

Η αποχώρηση του Ρομαό από τον Ολυμπιακό σηματοδοτεί συνάμα εξελίξεις για την ενίσχυση της ομάδας στην μεσαία γραμμή όπως ήταν αναμενόμενο με τους Πειραιώτες να κοιτούν πλέον για δύο μεταγραφές σε αυτή τη θέση.

Η πρώτη βεβαίως δεν είναι άλλη από αυτή του Γουίλιαν Αράο με τις διαπραγματεύσεις να είναι στο τελικό στάδιο και να υπάρχει πια αισιοδοξία πως το σήριαλ με τον Βραζιλιάνο μέσο της Φλαμένγκο θα έχει αίσιο τέλος.

Συνάμα οι Πειραιώτες εξετάζουν και άλλες δύο περιπτώσεις που είναι στο «τραπέζι», αυτή του Βελόζο που όπως σας έχουμε αναφέρει έχει επανέλθει στο προσκήνιο αλλά και μια ακόμη από την λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι δεδομένο πως μέχρι αύριο θα υπάρχουν ευχάριστα νέα για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στον άξονα, και όχι μόνο καθώς όπως είναι γνωστό και το θέμα του Μεριά έχει μπει στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί, αυτή την φορά, η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ