Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Ουζουνίδη με Μπογέ

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Ουζουνίδη με Μπογέ

Η ικανότητα του Αργεντινού να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις στο γήπεδο και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του που έλειπαν από την ΑΕΚ

Απέναντι στον Ατρόμητο ο Λούκας Μπογέ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ, παίζοντας για περίπου 20 λεπτά στο φιλικό του Περιστερίου. Σε αυτό το διάστημα ο Αργεντινός άσος πρόλαβε να δείξει πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, που παράλληλα ωστόσο «μοχθεί» στο γήπεδο και είναι ικανός να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.

Ο Μπογέ κυνήγησε μπάλες, έβγαλε διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα έδειξε πως λόγω των χαρακτηριστικών του, μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλές θέσεις. Χθες, για παράδειγμα, ο Ουζουνίδης τον χρησιμοποίησε αρχικά ως φορ, στη συνέχεια τον μετέφερε στο δεξί άκρο της επίθεσης και προς το τέλος ξανά στην κορυφή. Ενώ δεδομένα στην πορεία, θα τον δούμε και αριστερά, μιας και πρόκειται για τη θέση που τον κάνει να αισθάνεται πιο… άνετα.

Η προσθήκη του Μπογέ και η ένταξή του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, αναμφίβολα δίνει πολλές λύσεις στον Έλληνα τεχνικό. Που έχει πλέον στα χέρια του έναν τεχνίτη και πολυσύνθετο μεσο-επιθετικό, που μπορεί να χωρέσει σε πολλά και διαφορετικά σχήματα. Στοιχείο που αναμένεται να… προβληματίσει ευχάριστα τον τεχνικό του Δικεφάλου, σχετικά με τον ρόλο που θα έχει ο 21χρονος άσος στο γήπεδο. Μιας και είναι σαφές πως ο Ουζουνίδης στηρίζει πολλά στα πλάνα του, πάνω στον Μπογέ. Που ήδη από χθες έδειξε ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ