ΑΕΚ : Προπονήθηκε κανονικά ο Μάνταλος

ΑΕΚ : Προπονήθηκε κανονικά ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος συμμετείχε κανονικά στην κυριακάτικη (22/07) προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα υποβληθεί άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις λόγω της θλάσης που υπέστη.

Στην προπόνησή της ένα 24ωρο μετά το ματς απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-0), ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε τη χαρά να δει τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι λόγω ίωσης, να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας και να τίθεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Ροντρίγκο Γκάλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμά τους, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τους Περιστεριώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσο για τον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που υπέστη θλάση αριστερού τετρακέφαλου στη χθεσινή (21/07) αναμέτρηση, θα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός των επόμενων ωρών, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Η προπόνηση της Δευτέρας (23/07) είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ