Μπάσα : Εφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη

Μπάσα : Εφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Αρη διετούς διάρκειας.

Με καθυστέρηση μισής ώρας (21:00 αντί για τις 20:30 που αναμενόταν), ο Μιγκέν Μπάσα έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία το βράδυ της Κυριακής (22/7). Ο 31χρονος Αλβανός αμυντικός μέσος θα περάσει τη Δευτέρα (23/7) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Αρη διάρκειας δύο ετών.

Να αναφέρουμε οτι στην άφιξη του Μπάσα βρέθηκαν και οπαδοί των κιτρινόμαυρων που τον καλωσόρισαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία με τη νέα του ομάδα. Φυσικά εκείνος δέχθηκε την υποδοχή αυτή με ευχαρίστηση και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μπάσα χαρακτήρισε τον Αρη μεγάλη ομάδα, τονίζοντας οτι πρόκειται για μια γνωστή στην Ευρώπη ομάδα: «Γνωρίζω τον Αρη από την περίοδο που αγωνίζονταν στο Europe League και έκανε εξαιρετική πορεία. Ξέρω ότι είναι μία μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που ήρθα. Θα δώσω το 200% του εαυτού μου για να πετύχουμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν νιώθει ήδη ποδοσφαιριστής του Αρη για να απαντήσει: «Να περάσω τα ιατρικά αύριο και μετά θα πέσουν και οι υπογραφές».

Θυμίζουμε οτι ο Μπάσα υπήρξε αρχηγός της Εθνικης Αλβανίας, ενώ την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Μπάρι. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και στις Λωζάνη, Φροζινόνε, Αταλάντα και Τορίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ