Φλίσκας: «Πολύ καλός παίκτης ο Γιουνές, έχει εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα»

Φλίσκας: «Πολύ καλός παίκτης ο Γιουνές, έχει εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα»

Το «πορτραίτο» του πρώην συμπαίκτη του στην Ξάνθη, σκιαγράφησε ο Ελληνας ποδοσφαιριστής.

Ο ποδοσφαιριστής, Κώστας Φλίσκας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και αναφέρθηκε στον Χαμζά Γιουνές που αναμένεται να αποκτηθεί από τον Άρη. Οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Ξάνθη με τον Φλίσκα να τονίζει το πόσο καλός χαρακτήρας είναι αλλά και την καλή επαφή που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα είπε  Φλίσκας:

Για τον Χαμζά Γιουνές:

Είναι πολύ καλός παίκτης έχει καλή επαφή με τα δίχτυα αυτό το έχει αποδείξει την χρονιά που ήταν στην Ξάνθη. Όσο για τον χαρακτήρα του είναι καλό παιδί δεν είχε δώσει αφορμή για το οτιδήποτε.

Για το αν έχει προσαρμοστεί ο Γιουνές:

Αυτό δεν το γνωρίζω γιατί δύο χρόνια ήταν στην Τουρκία. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν εκεί και πως θα βοηθήσει τον Άρη, όσο ήταν σε εμάς αυτό που είπα και πριν είχε μία καλή επαφή με τα δίχτυα και το είχε δείξει στο πρωτάθλημα. Αν με ρωτούσαν από την διοίκηση του Άρη θα έλεγα φυσικά θετικά σχόλια, σε εμάς ήταν δεύτερος σκόρερ.

Για το τι θα έλεγε στον Γιουνές για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Άρη:

Θα του έλεγα ότι πάει σε μία καλή ομάδα με πολύ κόσμο. Πιστεύω με την παρουσία του εκεί θα κατάλαβε τι εστί Άρης , θα του έχουν πει και θα μπει μέσα στο κλίμα.

Για την αναδιάρθρωση:

Σίγουρα μας επηρεάζει αυτό και εμείς πρέπει να γνωρίζουμε από την αρχή πόσες ομάδες πέφτουν, πόσες μένουν για να ξέρουμε από την μεριά μας τι πρέπει να κάνουμε και τι στόχους θα βάλουμε.

Για τον στόχο της Ξάνθης:

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς σαν ομάδα είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Πέρυσι ήταν μία καλή χρονιά αλλά δυστυχώς σε ισοβαθμία με τον Αστέρα δεν μπορέσαμε να πάμε Ευρώπη. Φέτος θα κάνουμε ένα κλικ πιο πάνω για να μπορέσουμε να πάμε Ευρώπη.

Για την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λίγκα:

Πιστεύω με την επιστροφή του Άρη θα είναι καλύτερη η πρώτη κατηγορία. Ανέβηκαν δύο ομάδες οι οποίες έχουν μία δύσκολη έδρα και αυτό το κάνει πιο δύσκολο το πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ