Ανακοινώνεται από τη Σπόρτινγκ Χιχόν ο Λουντ

Ανακοινώνεται από τη Σπόρτινγκ Χιχόν ο Λουντ

Η ισπανική Marca υποστηρίζει ότι ο Ρόμπιν Λουντ θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, έτσι ο Φινλανδός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Segunda Division.

Ο Ρόμπιν Λουντ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της περασμένης σεζόν, αφού οι προσπάθειες των «πράσινων» να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φινλανδό μέσο δεν απέφεραν «καρπούς». Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του 25χρονου στις αρχές Ιουλίου, εντούτοις αυτό υποχώρησε ελάχιστες ημέρες αργότερα.

Αποτέλεσμα των παραπάνω, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ραδιόφωνο της Marca στις Αστούριες, είναι ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται πολύ κοντά στη Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας, κατόπιν εισήγησης του αθλητικού διευθυντή της, Μιγκέλ Τορεκίλα. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Λουντ την αποδέχθηκε άμεσα, βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει και η επισημοποίηση είναι θέμα ωρών.

Έτσι, μετά από τρεις σεζόν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο 25χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Segunda Division, τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Με τη φανέλα του «τριφυλλιού» κατέγραψε 68 εμφανίσεις, 8 γκολ και 6 ασίστ, ενώ αποτέλεσε σημαντικό μέλος της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Αυτή θα είναι η τέταρτη μεταγραφή της Σπόρτινγκ Χιχόν κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, μετά την αντίστοιχη των Αντρέ Σούσα, Ζεράλδες και Μολινέρο, με την ισπανική ομάδα να στοχεύει στην άμεση επιστροφή της στη La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ