Πέρασε τα τεστ και υπογράφει ο Μπάσα

Πέρασε τα τεστ και υπογράφει ο Μπάσα

Επισημοποιείται η ένταξη στον Άρη του πρώην αρχηγού των Μπάρι και Τορίνο

Απολύτως ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Μίτζεν Μπάσα. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αλβανίας και των Μπάρι, Τορίνο, θα υπογράψει αύριο το πρωί το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. Ο Μπάσα δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης με την ΑΕΚ και θα δώσει δείγμα γραφής του στα φιλικά που θα γίνουν κατά την παραμονή της ομάδας στην Ολλανδία.

Θέλει και «κόφτη» ο Ερέρα
Κινείται και για αμυντικό χαφ ο Άρης

Έναν ποδοσφαιριστή στο κέντρο του γηπέδου με με έφεση στο ανασταλτικό παιχνίδι ψάχνει ο Άρης. ΟΙ παίκτες μέχρι σήμερα που παίζουν στη θέση (Ματίγια, Κολάσο) είναι σε θέση να παίξουν και σαν ανασταλτικοί μέσοι αλλά κυρίως σε διάταξη με δύο παίκτες στο χώρο (4-2-3-1) και μόνον ο Μπάσα θα μπορούσε να σταθεί ως «εξάρι» σε διάταξη 4-3-3 ή 4-1-4-1. Έτσι ήδη είναι σε εξέλιξη επαφές και αξιολόγηση προτάσεων για την ενίσχυση της θέσης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η άφιξη Βέλεθ και Γιουνές
Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αφιχθούν και τα δυο τελευταία αποκτήματα του Άρη

Ο Φραν Βέλεθ πιθανώς αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Η οριστικοποίηση της έλευσης του Ισπανού αναμένεται απόψε, θεωρητικά πάντως αύριο ο Ισπανός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να είναι κανονικά σε θέση την Πέμπτη να ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία, αφού παρακολουθήσει και τον αγώνα με την ΑΕΚ από την κερκίδα. Μόλις ολοκληρώσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και ο Χαμζά Γιουνές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ