Καμία ισχύ το συμβόλαιο της ΑΕΚ!

Καμία ισχύ το συμβόλαιο της ΑΕΚ!

Η μεγάλη αποκάλυψη από to10.gr για την... λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Λάζαρο. Αποκάλυψη που επιβεβαιώθηκε και σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Από τις 19 Μαΐου to10.gr είχε αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει με το περιβόητο συμβόλαιο και την παράμετρο… +1 που φέρεται να δεσμεύει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με την ΑΕΚ. Φρεσκάρουμε την μνήμη σας, αν και εν πολλοίς, όσα γράφηκαν σε εκείνο το κείμενο ειπώθηκαν και σήμερα Δευτέρα (23/07), στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, όπου έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης, παρόντων των νομικών εκπροσώπων των δύο εμπλεκομένων ομάδων αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

«Όταν εγώ υπέγραψα αυτό το έγγραφο δεν υπήρχε αυτή η υπογραφή. Υπήρχε του κυρίου Δέδε (τότε διευθύνοντα συμβούλου της κίτρινης ΠΑΕ)», τόνισε ο Έλληνας εξτρέμ σε κάποιο χρονικό σημείο της υπόθεσης και εξηγούμε.

Η Ένωση έχει πράγματι στα χέρια της ένα συμβόλαιο, το οποίο και κατέθεσε η δικηγόρος της ομάδας, Ελευθερία Ρίζου, στην έδρα παραδεχόμενη όμως και η ίδια πως δεν έχει επικυρωθεί! Αυτό το συμβόλαιο, λοιπόν, θα μπορούσε πιθανόν, έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να μπλοκάρει και να δημιουργήσει δικαστικό πρόβλημα στον ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό, ΑΝ είχε νομική ισχύ!

Το συμβόλαιο φέρει την υπογραφή του τότε διευθύνοντα συμβούλου της ΑΕΚ, Αλέξανδρου Δέδε. Πλέον όμως (για την ακρίβεια τα τελευταία 2 χρόνια) ο κ. Δέδες δεν αναγνωρίζεται ως εκπρόσωπος της ΑΕΚ αφού από τον Οκτώβριο του 2016 παραιτήθηκε για να «μετακομίσει» στην ΕΠΟ και τη θέση του πλέον έχει ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι ο κ. Λυσάνδρου διετέλεσε δικηγόρος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατά την… εξεταζόμενη περίοδο. Ο έμπειρος άσος μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκδίκασης απευθύνθηκε στον νομικό λέγοντάς του τα εξής: «Μου είχες πει τότε, ότι αυτό το έγγραφο ήταν άκυρο και δεν θα είχε ισχύ πουθενά. Ήσουν δικηγόρος μου και έπρεπε να με προστατεύεις! Πληρώνουμε δικηγόρους για να προστατεύουν τα δικαιώματα μας». Με λίγα λόγια, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, συμβόλαιο κατατέθηκε. Συμβόλαιο που όμως δεν έχει επικυρώσει, επομένως δεν έχει καμία ουσιαστική ισχύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ