Λάζαρος με τα… φρένα σπασμένα

Λάζαρος με τα… φρένα σπασμένα

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε από την Ολλανδία όπου διεξάγεται αυτήν την στιγμή η προετοιμασία του Ολυμπιακού και έβαλε την ΑΕΚ στη θέση της!

Δεν γινόταν να λείπει. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα μπορούσε να αφήσει τους νομικούς του εκπροσώπους να χειριστούν την υπόθεση, ωστόσο είχε και ο ίδιος πολλά να πει. Έτσι αποχώρησε από την Ολλανδία, όπου διεξάγεται αυτήν την περίοδο η προετοιμασία του Ολυμπιακού, και έδωσε το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσής του στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών την Δευτέρα (23/07). Μάλιστα δεν είχε ρόλο… θεατή!

Ο διεθνής Έλληνας άσος ζήτησε επιτακτικά από τους εκπροσώπους της ΑΕΚ το περίφημο συμβόλαιο, εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την παρουσία του πρώην δικηγόρου του, κ. Αλάξανδρου Λύσανδρου στην διαδικασία και δεν δίστασε να πάρει θέση αλλά και να καταφερθεί εναντίον του έμπειρου νομικού της Ένωσης που όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δεν τον προστάτευσε ως όφειλε.

Αρχικά ο 31χρονος άσος δήλωσε: «Χαίρομαι που είναι εδώ ο κύριος Λυσάνδρου γιατί ήταν ο δικηγόρος μου και θέλω να το μάθει όλη η Ελλάδα ότι ήταν ο δικηγόρος μου…» και στη συνέχεια της διαδικασίας τόνισε: «Δεν έχω υπογράψει με την ΑΕΚ κανένα συμβόλαιο για την περίοδο 2018-19. Δείξτε το συμβόλαιο»!

Όταν η δικηγόρος της Ένωσης, Ελευθερία Ρίζου, κατέθεσε στην έδρα το χωρίς καμία ουσιαστική ισχύ συμβόλαιο εκείνος σχολίασε: «Όταν εγώ υπέγραψα αυτό το έγγραφο δεν υπήρχε αυτή η υπογραφή. Υπήρχε του κυρίου Δέδε (τότε διευθύνων σύμβουλος της κίτρινης ΠΑΕ). Μου ζήτησαν να το υπογράψω εάν ήθελα μετά τον διετή δανεισμό μου από τη Βερόνα. Για να είναι μια βάση για το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου. Αυτό είχε γίνει ή 27 ή 28 Αυγούστου του 2016 όταν ήμουν παίκτης της Βερόνα».

Ενώ οι τόνοι ανέβηκαν όταν ζητήθηκε από τον κ. Λυσάνδρου να απαντήσει σχετικά με το αν έχει ή όχι νομική ισχύ το συμβόλαιο που κατέθεσε η πλευρά των Κιτρινόμαυρων κι εκείνος το απέφυγε. «Μου είχες πει τότε, ότι αυτό το έγγραφο ήταν άκυρο και δεν θα είχε ισχύ πουθενά. Ήσουν δικηγόρος μου και έπρεπε να με προστατεύεις! Πληρώνουμε δικηγόρους για να προστατεύουν τα δικαιώματα μας».

Επιπλέον, όταν ο Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας της ΑΕΚ) χαρακτήρισε τον 31χρονο άσο «ποδοσφαιρικά νεκρό», ο πολυτιμότερος παίκτης της Superleague για τη σεζόν 2017-18, απάντησε: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα!! Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατομμύρια μπάτζετ!».

Ενώ απευθυνόμενος προς τον Αλέξανδρο Λυσάνδρου είπε: «Όταν σε πλήρωνα και μου έλεγες άλλα και τώρα λες άλλα; Σε είχα δικηγόρο μου για να με προστατεύσεις. Και μου είχες πει ότι είναι ανίσχυρο αυτό το συμβόλαιο. […]Με απείλησαν όταν έμαθαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»

Τέλος, όταν πήρε τον λόγο, αποκάλυψε τα εξής: «Όταν υπέγραψα αυτό το έγγραφο είχα αμφιβολίες. Ρώτησαν τον εκπρόσωπο μου, ήθελαν από μένα μία δήλωση, αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας για τρίτο χρόνο ένας οδηγός για να μην ζητήσουν τρελά χρήματα στο μέλλον. Ο Λυσάνδρου μου είπε: “Είναι άκυρο αυτό το συμβόλαιο, έχει ημερομηνία δύο χρόνια μετά. Δεν έχει την υπογραφή της ΑΕΚ, δεν έχει ισχύ και δεν θα πάρεις αντίγραφο. Υπέγραψε για να μη χαλάσει η συμφωνία”, μου είπε. Το μόνο που μου είπαν είναι, να πάω να βρω τον Μελισσανίδη σε ένα εστιατόριο που ήταν.

Όταν πήγα στο εστιατόριο, ο Μελισσανίδης μου είπε: “Θέλω να βάλεις υπογραφή σε αυτό που συμφωνήσαμε πριν δύο χρόνια”. Αρνήθηκα! Μου έκανε υποτιμητικά σχόλια ο Μελισσανίδης και έφυγα. Όταν κατάλαβαν ότι με θέλει ο Ολυμπιακός, στις 14 Μάη την τελευταία μέρα, επικοινώνησαν με εμένα και τον εκπρόσωπο μου και μου έκαναν εν μέσω απειλών να πάω να υπογράψω για δύο χρόνια με 500.000 το χρόνο. Αρνήθηκα κι εγώ και ο εκπρόσωπος μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ