Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στην ΑΕΚ ο Άρης

Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στην ΑΕΚ ο Άρης

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι θα ζητήσει να κρατηθεί ένα λεπτό σιγής στο φιλικό της Τετάρτης (25/7) με την ΑΕΚ, αλλά και να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές. Ανακοίνωση και από τον SUPER 3.

Το αίτημά του για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στο αυριανό φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές του γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής του ο Άρης.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Μετά την ανείπωτη τραγωδία που συντελέστηκε στην Αττική από τις φονικές πυρκαγιές, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ζητήσει πριν από την έναρξη του αυριανού φιλικού αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο SUPER 3 όπου ενημερώνει ότι στο αυριανό παιχνίδι θα γίνει συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Η ανακοίνωση του SUPER 3:

Ο SUPER 3 και το CLUB 1914 εκφράζουν την οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των πυρκαγιών στην Αττική. Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα, θα γίνει συλλογή στα γραφεία του Κεντρικού τροφίμων,φαρμάκων και ρούχων για να σταλούν στις πυρόπληκτες οικογένειες. Καλουμε ολα τα μέλη μας να βοηθήσουν στις δύσκολες ωρες που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3 CLUB 1914.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ