ΑΕΚ : Ψάχνεται και για εξτρέμ

ΑΕΚ : Ψάχνεται και για εξτρέμ

Ανοικτό το να αποκτηθεί και ένας παίκτης για τους Κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ έκλεισε με τις προσθήκες των Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ τις βασικές ανάγκες της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προχωρά πλέον στην προετοιμασία της ομάδας για τα δύο μεγάλα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ένωση δεν αναμένεται να κάνει κάποια άλλη προσθήκη μέχρι τις αρχές Αυγούστου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έκλεισε για φέτος τον κύκλο της ενίσχυσης.

Η ΑΕΚ κινείται δεδομένα για την απόκτηση ενός μέσου, που θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ουζουνίδη. Χωρίς πάντως να είναι ακόμα σαφές αν ο συγκεκριμένος χαφ που θα αποκτηθεί θα έχει περισσότερο δημιουργικά ή ανασταλτικά χαρακτηριστικά.

Αυτή ωστόσο δεν θα είναι όπως φαίνεται η μοναδική προσθήκη που θα υπάρξει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν ανοικτά τα μάτια τους στην αγορά και για μια περίπτωση εξτρέμ. Ενός κλασικού ακραίου δηλαδή, που θα μπορεί να παίζει στη γραμμή και θα έχει διαφορετικά στοιχεία από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ και υπολογίζονται για εκεί.

Η εν λόγω κίνηση πάντως θα έρθει έπειτα από ψάξιμο και μελέτη, με την ΑΕΚ να μην βιάζεται να την υλοποιήσει. Ο Ουζουνίδης και οι άνθρωποι του Δικεφάλου «τσεκάρουν» περιπτώσεις εξτρέμ που βρίσκονται στην ατζέντα τους, μεταξύ των οποίων είναι και κάποιες επιλογές του Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς. Ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής έχει ενεργοποιηθεί για τα καλά και δεν αποκλείεται να βάλει από φέτος κιόλας τη «σφραγίδα» του σε κάποια μεταγραφή. Που είναι πιθανό να είναι αυτή του εξτρέμ, που όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει η ΑΕΚ, παρά την προσθήκη του Μπογέ. Ο οποίος είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ