Προτό : «Όλα είναι καλύτερα στον Ολυμπιακό»

Προτό : «Όλα είναι καλύτερα στον Ολυμπιακό»

Ο Σίλβιο Προτό σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ενώ άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά της Οστάνδης προς το πρόσωπό του.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό, μίλησε στην βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad» για τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα.

Ο Βέλγος γκολκίπερ εξαπέλυσε επίθεση στην πρώην ομάδα του, την Οστάνδη, για το γεγονός πως του ζήτησαν χρήματα για να πάρει μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ είχαν συμφωνήσει το αντίθετο.

Τέλος στις δηλώσεις του αναφέρεται και στην κριτική που δέχθηκε από τον βέλγικο Τύπο κατά την αποχώρηση του, αλλά τόνισε πως είναι ευγνώμων που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προτό:

«Είναι εξωφρενικό που έπρεπε να πληρώσω από την τσέπη μου για να πάρω μεταγραφή. Η Οστάνδη είχε δεσμευτεί όταν με άφησε η Άντερλεχτ να πάω εκεί πως θα με άφηνε να φύγω αν υπήρχε ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά στο τέλος ζήτησαν λεφτά από τον Ολυμπιακό.

Για την κριτική που δέχθηκε από τον Τύπο: «Αυτή είναι η διαφορά συμπεριφοράς μεταξύ Άντερλεχτ και Οστάνδης. Και μου άσκησαν κριτική στον Τύπο που δεν έμεινα. Για ποιον να μείνω; Είχα την ευκαιρία να παίξω στο Champions League».

Για τον Ολυμπιακό: «Τώρα είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Όλα είναι καλύτερα εδώ από όλες τις απόψεις. Για παράδειγμα στην Οστάνδη έπρεπε να είμαι στο αυτοκίνητο τρεις ώρες την ημέρα, ενώ εδώ ούτε μισή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ