Ολυμπιακός : «Θέλω η οικογένειά μου ν’ αισθάνεται ασφάλεια» είπε ο Οφόε

Ολυμπιακός : «Θέλω η οικογένειά μου ν’ αισθάνεται ασφάλεια» είπε ο Οφόε

Με δηλώσεις του Οτζίτζα Οφόε τόνισε πως όσο δεν αισθάνεται η οικογένειά του ασφάλεια στην Ελλάδα, τόσο πιο δύσκολο είναι για εκείνον να αποδώσει, όπως θέλει και μπορεί.

Καθόλου σίγουρο δεν είναι το μέλλον του Οτζίτζα Οφόε στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Het Nieuwsblad», τόνισε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Βέλγιο αν και εφόσον αυτός και η οικογένειά του δε νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια στην Ελλάδα.

Κάτι που, όπως παραδέχτηκε, τον επηρεάζει και αγωνιστικά, αφού έτσι δεν μπορεί ν’ αποδώσει στο 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οτζίτζα: 

«Αν έμενα στην Αθήνα μόνος μου, θα μπορούσα απλώς να μετακομίσω. Όμως έχω οικογένεια και αυτή έχει ανάγκη να νιώθει ασφαλής εδώ. Δεν μπορώ να πηγαίνω να παίζω με τη σκέψη ότι η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφαλής στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να αποδώσω καλά, αυτό είναι το πρόβλημα τώρα. Η σύζυγός μου θέλει να επιστρέψει στο Βέλγιο. Αν επιστρέψει σε λίγο καιρό δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά αν όχι, επειδή δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής εδώ πλέον, τότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Περιμένω… Είναι πολύ νωρίς για να πάρω δραστικές αποφάσεις. Μια επιστροφή στο Βέλγιο είναι πιθανή, ωστόσο δεν είναι η πρώτη μου φιλοδοξία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ