To τελικό ποσό του Όλσεν και το ποσοστό του ΠΑΟΚ

To τελικό ποσό του Όλσεν και το ποσοστό του ΠΑΟΚ

Ο Ρόμπιν Όλσεν είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρόμα. Με τι ποσό μπορεί να επωφεληθεί τελικά ο ΠΑΟΚ.

Οι καλές εμφανίσεις του Ρόμπιν Ολσεν με την Εθνική Σουηδίας στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, «έφεραν» τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στην Ρόμα. Η συμφωνία της ιταλικής ομάδας με τη Κοπεγχάγη, τελευταία ομάδα του διεθνούς γκολκίπερ, συμπεριελάμβανε και τον δικέφαλο, ο οποίος έχει το δικό του μερίδιο.

Αρχικά οι πληροφορίες έκανα λόγο για μία συμφωνία στα 12 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά το ποσό έπεσε στα 8,5 εκατ. ευρώ καθαρά για την ομάδα της Δανίας και την ελληνική ομάδα να καρπώνεται το 20% και να μπαίνουν στα ταμεία της 1,7 εκατ. ευρώ.

Να αναφέρουμε οτι στα 8,5 αυτά εκατ. οι Ρωμαίοι έχουν συμφωνήσει και ένα επιπλέον πόσο στα 3,5 εκατ. ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές του παίκτη με τη φανέλα τους. Συνεπώς το τελικό ποσό αγγίζει το αποδεκτό αρχικά ποσό των 12 εκατ, ενώ η Κοπεγχάγη κρατά και ένα 10% σε ενδεχόμενη επόμενη μεταγραφή του Όλσεν.

Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, εάν το ποσό που μπορεί να υπολογίσει την ρήτρα είναι τα 8,5 εκατ. ευρώ ή θα καρπωθεί το ποσοστό των 20% και στα μπόνους που θα καρπωθεί η Κοπεγχάγη που φτάνει τις 700 χιλιάδες ευρώ.

Η ανακοίνωση της Ρόμα εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ