«Η Λίβερπουλ δίνει τον Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό»

«Η Λίβερπουλ δίνει τον Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας αναφέρει πως η Λίβερπουλ δίνει τον Λάζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού.

Το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς παραμένει στο μεταγραφικό «κάδρο» του Ολυμπιακού και τα ξένα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Σέρβου στην ομάδα του Πειραιά είναι πολλά. Αυτό πάντως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η το ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας, internetspor, το οποίο αναφέρει πως η Λίβερπουλ στην οποία ανήκει ο Μάρκοβιτς, έχει αποφασίσει την παραχώρηση του παίκτη στον Ολυμπιακό.

«Ο 24χρονος Μάρκοβιτς αγωνίστηκε πέρυσι στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ αλλά παίρνει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Τα δικαιώματα του Μάρκοβιτς ανήκουν στην Λίβερπουλ και και η αγγλική ομάδα έχει αποφασίσει την παραχώρηση του παίκτη στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού», αναφέρουν οι Τούρκοι.

Ο Μάρκοβιτς δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο Άνφιλντ και είναι σε αναζήτηση ομάδας, με τον Σέρβο επιθετικό να είναι στα υπόψιν των ερυθρόλευκων. Ο νεαρός στράικερ αγωνίστηκε πέρυσι στην Άντερλεχτ και σύμφωνα με τα όσα έχουν γράψει οι Βέλγοι, η ομάδα των Βρυξελλών επιθυμεί την παραμονή του 24χρονου άσου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι στιγμής όμως όλα είναι ανοιχτά και αυτό που πρέπει να σημειωθεί αφορά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του Σέρβου άσου της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ