Σήμερα το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού στην Ολλανδία

Σήμερα το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού στην Ολλανδία

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν σήμερα (7 μ.μ.) το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας την τουρκική Γκεζτέπε. Οι νέες δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς και η επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα (7μ.μ.) την τουρκική Γκεζτέπε και αυτό είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι επί ολλανδικού εδάφους. Ο αγώνας με την Γκεζτέπε είναι μια ακόμα ευκαιρία για να δοκιμάσει πράγματα ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς και είναι σίγουρο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες.

Όπως προαναφέραμε, με το σημερινό φιλικό ματς απέναντι στην Γκεζτέπε, οι ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, που πραγματοποιήθηκε σε Βέλγιο και Ολλανδία. Η ομάδα του Πειραιά θα επιστρέψει την Παρασκευή στην Ελλάδα και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους.

Ο κόουτς των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε χθες στους παίκτες του για την εικόνα που είχαν στο ματς με την Αϊντχόφεν, εστιάζοντας στα ατομικά λάθη που έγιναν στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο Πορτογάλος είχε πάντως να πει και καλά λόγια για την απόδοση των παικτών του για περίπου 70 λεπτά και το σίγουρο είναι πως θέλει να δει τους παίκτες του να έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση μέχρι το φινάλε, στο σημερινό φιλικό με την Γκεζτέπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ