Ο Τσιγκρίνσκι και η «κατάρα» των τραυματισμών

Ο Τσιγκρίνσκι και η «κατάρα» των τραυματισμών

Το νέο πρόβλημα του Ουκρανού στόπερ και η γεμάτη ατυχίες καριέρα του (και) στα κιτρινόμαυρα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένας αμυντικός αδιαμφισβήτητης αξίας, που ωστόσο λόγω των πολλών τραυματισμών του, δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα που άξιζε και θα μπορούσε. Οι συχνοί και σοβαροί τραυματισμοί ακολουθούσαν σταθερά την πορεία του Τσιγκρίνσκι και όπως έχει φανεί, δεν τον έχουν εγκαταλείψει ούτε στην ΑΕΚ. Στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του και με την οποία έχει αποκτήσει και ο ίδιος μια ξεχωριστή σχέση. Ανανεώνοντας πέρυσι το συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους για ακόμα δύο χρόνια.

Προ ημερών τα προβλήματα επέστρεψαν και πάλι για τον έμπειρο αμυντικό, που υπέστη μια θλάση β΄ βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Κάτι που θα τον θέσει εκτός μάχης για τουλάχιστον ένα μήνα, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός ο τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στη λίστα των προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει στη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα ο Τσιγκρίνσκι, μιας και η αρχή είχε γίνει από το φθινόπωρο του 2016. Μια θλάση στον τετρακέφαλο, αυτή τη φορά στο δεξί πόδι, είχε αφήσει εκτός του Ουκρανό αμυντικό για τρεις εβδομάδες. Ενώ λίγο μετά την επιστροφή του, τραυματίστηκε ξανά, με το πρόβλημα να είναι τότε στους προσαγωγούς και το οποίο αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρό.

Κάποιοι λάθος χειρισμοί και η… βιασύνη να επιστρέψει στην δράση, έφεραν δύο υποτροπές, αποτέλεσμα των οποίων ήταν το διάστημα απουσίας του Τσιγκρίνσκι από τη δράση να μεγαλώσει! Ωστόσο ο «Τσίγκρι» τα κατάφερε και γύρισε και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους μέσα στη συγκεκριμένη σεζόν. Όχι, όμως, για πολύ.

Στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά τον Μάρτιο ένα άτσαλο χτύπημα στον αγωνιστικό χώρο θα επιφέρει κάταγμα στην κερκίδα του δεξιού χεριού του. Θέτοντάς τον έτσι εκτός μάχης για ακόμα περισσότερο καιρό, παρότι ο Ουκρανός στόπερ αγωνίστηκε σε κάποια ματς, έστω και με νάρθηκα.

Πέρυσι ωστόσο, φάνηκε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είχε αντιμετωπιστεί σωστά. Ο Τσιγκρίνσκι πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου για την πλήρη αποκατάσταση του οστού στο χέρι του, μπαίνοντας ουσιαστικά σε φουλ ρυθμούς μόλις τον Δεκέμβρη! Καταφέρνοντας πάντως να κλείσει υγιής το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Πριν η ατυχία χτυπήσει ξανά την πόρτα του τώρα, με ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού, που μένει να φανεί πόσο εύκολο και σύντομο θα είναι να ξεπεράσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ