Στην Αθήνα ο Μεριά

Στην Αθήνα ο Μεριά

Την Δευτέρα το αργότερο αναμένεται στην Αθήνα ο Γιασίν Μεριά για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται μέχρι την Δευτέρα ο Γιασίν Μεριά για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφή που πέρασε από «χίλια κύματα» εξαιτίας της στάσης της Σφαξιέν μπαίνει πλέον οριστικά στην τελική της ευθεία.

Ο Γιασίν Μεριά έρχεται λοιπόν για τις τελικές υπογραφές, μια και από ιατρικές εξετάσεις έχει περάσει με επιτυχία από την πρώτη φορά που βρέθηκε στην χώρα μας, πριν οδηγηθούμε αρχικά σε «ναυάγιο» εξαιτίας των παράλογων απαιτήσεων της Σφαξιέν.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός έρχεται για να ενισχύσει άμεσα τους ερυθρόλευκους που άλλωστε τον είχαν επιλέξει εδώ και καιρό ως την βασική τους επιλογή για την άμυνα. Ο Μεριά θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς μια και ο Ολυμπιακός μετά το αποψινό φιλικό με την Γκεζτέπε επιστρέφει αύριο στην βάση του ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Σφαξιέν θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ από την μεταγραφή του Μεριά στον Ολυμπιακό με τον Τυνήσιο στόπερ να υπογράφει 4ετες συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ