Τέλος Κούκα και Βούκσεβιτς, δυσφορία για Μιράντα

Τέλος Κούκα και Βούκσεβιτς, δυσφορία για Μιράντα

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν ενδιαφέρεται για τον Βούκσεβιτς της Μπράγκα αλλά ούτε και για τον Κούκα, ενώ είναι αβέβαιο το μέλλον του Μιράντα στην ομάδα του Πειραιά.

Τα μεταγραφικά «σενάρια» συνεχίζονται και το φως της δημοσιότητας είδε ξανά το όνομα του Βούκσεβιτς για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους πάντως να διαψεύδουν ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη. Οι πειραιώτες δεν έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον μεσοαμυντικό της πορτογαλικής ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός επισημαίνει πως δεν ασχολείται πλέον με τον Αιγύπτιο στράικερ, Χασάν Κούκα, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι είναι ήδη σε συζητήσεις με άλλον επιθετικό.

Δυσφορία για Μιράντα

Ένα στοιχείο που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το μέλλον του Ροντερίκ Μιράντα στον Ολυμπιακό, καθώς κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Πορτογάλος αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα του λιμανιού. Στις τάξεις της διοίκησης του Ολυμπιακού επικρατεί δυσφορία για την απόδοση του παίκτη και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Μιράντα θα συνεχίσει στους ερυθρόλευκους. Αυτή την στιγμή όλα είναι ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ