«Ενσωματώνεται στην Ουντινέζε ο Νικολάου»

«Ενσωματώνεται στην Ουντινέζε ο Νικολάου»

Οπως αναφέρει ξένο μέσο, ο νεαρός στόπερ θα βρίσκεται σύντομα στην διάθεσή της Ουντινέζε για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

«Τελειωμένη» θεωρούν την μεταγραφή του Δημήτρη Νικολάου από τον Ολυμπιακό στην Ουντινέζε, τα ξένα ΜΜΕ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agentianonimi.com, ο 19χρονος στόπερ πολύ σύντομα θα βρίσκεται με την ιταλική ομάδα της οποίας προπονητής είναι ο Ισπανός Χούλιο Βελάσκεθ.

Ουσιαστικά θα μιλάμε για έναν διετή δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμαίνεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Επίσης στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στον νεαρό διεθνή αμυντικό, το οποίο τον χαρακτηρίζει «πολλά υποσχόμενο». Ακόμη γίνεται αναφορά στο ότι έχει περάσει από όλες τις «μικρές» Εθνικές, ενώ σημειώνεται ότι τα γενέθλιά του είναι στις 13 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα αναφέρεται το ότι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Άρη (1-1), αλλά και ότι μετράει 3 συμμετοχές στο Champions League και 1 τέρμα στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Γενικότερα την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις και πέτυχε 2 γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Πλέον ο Νικολάου αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επισήμως από την Ουντινέζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ