Από την Τρίπολη στην Φιορεντίνα ο Αντζουλάς!

Από την Τρίπολη στην Φιορεντίνα ο Αντζουλάς!

O 18χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, είναι ένα βήμα πριν τη μετακίνηση του στη Φιορεντίνα και η ομάδα της Τρίπολης είναι έτοιμη βάλει ένα μεγάλο ποσό στο ταμείο της

Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει μία «βιομηχανία» παραγωγής αμυντικών και αρκετοί από αυτούς αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο στο εξωτερικό. Μάλιστα οι ομάδες του εξωτερικού κοιτάζουν πλέον να αγοράζουν τα νέα Ελληνικά «αστεράκια» σε μικρές ηλικίες, τόσο για να τους αποκτήσουν πιο φτηνά, αλλά και να έχουν την ευκαιρία να τους εξελίξουν όπως εκείνες θέλουν.

Το τελευταίο όνομα στη μακρά αυτή λίστα αναμένεται να γίνει ο Γιώργος Αντζουλάς του Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος στόπερ του Αστέρα θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία για να υπογράψει στην Φιορεντίνα. Η μεταγραφή θα είναι με τη μορφή διετή δανεισμού με υποχρεωτική αγορά με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ. Η οψιόν αγοράς μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί στην πρώτη συμμετοχή του Αντζουλά με την πρώτη ομάδα της Φιορεντίνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γιώργος Αντζουλάς δεν βρέθηκε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Αστέρα, παρά το ότι ο Σάββας Παντελίδης πήρε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές μαζί του. Το όνομα του Αντζουλά δεν έχει προλάβει να μαθευτεί στο ευρύ κοινό των Ελλήνων φιλάθλων, αλλά όπως φαίνεται το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας της Φλορεντίας τον «τσίμπησε» νωρίς και θα επενδύσει πάνω στην εξέλιξη του.

Με τα περίπου 2.5 εκατ. ευρώ, η ομάδα της Τρίπολης θα συνεχίσει να την «παράδοση» των ακριβών πωλήσεων, μετά τους Φορτούνη, Κουρμπέλη, Μπακασέτα, Γιάννου και Ντε Μπλάσις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ