Μαρτίνς : «Ήθελα να ξυπνήσουμε λίγο και να αλλάξουμε συμπεριφορές»

Μαρτίνς : «Ήθελα να ξυπνήσουμε λίγο και να αλλάξουμε συμπεριφορές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα ματς κόντρα στη Λουκέρνη και τόνισε πως στόχος του ήταν να δει του παίκτες τους να «ξυπνούν» στο σημερινό (26/07) φιλικό με την Γκεζντέπε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε δηλώσεις μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Γκεζτέπε (1-0) το βράδυ της Πέμπτης (26/07), εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τα ματς κόντρα στη Λουκέρνη, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Επίσης, μίλησε για την κούραση που έχει καταβάλει την ομάδα του, τόνισε πως στόχος του ήταν να δει του παίκτες τους να ξυπνούν και επισήμανε πως «ό,τι έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Δεν ήταν εύκολο. Είμαστε 20 μέρες μακριά από το σπίτι μας. Έδειξε κούραση ο Ολυμπιακός. Η ζέστη δεν βοήθησε, δεν είδαμε ποιότητα, αλλά πετύχαμε μια δύσκολη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα σε αυτό το σημείο. Πέρα από το αποτέλεσμα, ήθελα να ξυπνήσουμε λίγο και να αλλάξουμε συμπεριφορές.

Σήμερα είδα μια ομάδα συγκεντρωμένη που ήθελε τη νίκη. Έχουμε βελτιώσει το παιχνίδι μας, θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά. Η δουλειά στην προετοιμασία έγινε, ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Είναι δύσκολο όταν αλλάζει ο προπονητής το καλοκαίρι. Έχουμε δουλέψει πολύ. Θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το ματς στο “Καραϊσκάκης”, γιατί δουλεύουμε πολύ καλά για το στόχο μας».

Για το αν θα παρακολουθήσει κάποιος το προσεχές ματς της Λουκέρνης, είπε: «Θα στείλουμε σίγουρα κάποιον να δει το παιχνίδι από κοντά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ