ΑΕΚ: Κρατά «ζεστό» του Γιάγιαλο

ΑΕΚ: Κρατά «ζεστό» του Γιάγιαλο

Η ΑΕΚ θα πάρει χαφ, θέλει δυνατό και έτοιμο παίκτη και επιμένει για τον Μάτο Γιάγιαλο

Μπορεί να έχει προχωρήσει σε έξι μεταγραφές, μπορεί να έχει αποκτήσει ήδη χαφ (Αλεφ), ωστόσο (όπως σας έχει αναφέρει το «to10.gr») η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφή και άλλου μέσου το καλοκαίρι. Και μάλιστα η Ενωση θα αναζητήσει έτοιμο και δυνατό χαφ για να ενισχύσει τον άξονα της με παίκτη-κλειδί για την λειτουργία της.

Οι Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και Ερικ Μοράν δεν ικανοποιούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη με την εικόνα τους μέχρι στιγμής και πλέον η ομάδα έχει μείνει στα χαφ μόνο με Σιμόες-Γαλανόπουλο, τον νεαρό Γιαννούτσο και τον Αλεφ που δεν έχει ούτε μία εβδομάδα προπονήσεων στα Σπάτα.

Ο Μάτο Γιάγιαλο είναι ένα όνομα μέσου που… γλυκοκοιτάζει εδώ και καιρό η ΑΕΚ. Από τις 11 Ιουλίου σας αποκαλύψαμε το κρίσιμο ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους ατζέντηδες αδερφούς Λέμιτς. Μια συνάντηση που σε πρώτο… στάδιο έφερε την μεταγραφή του Λούκας Μπογέ, αλλά η ΑΕΚ δεν παρατά το θέμα του Βόσνιου χαφ που έχουν στο πελατολόγιο τους οι γνωστοί μάνατζερ. Και μάλιστα επιμένει για τον 30χρονο Βόσνιο μέσο της Παλέρμο.

Μέχρι στιγμής η ιταλική ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα να τον πουλήσει στα 2 εκατ.ευρώ που θέλει. Η ΑΕΚ προσφέρει… ταβάνι 1,3 εκατ.ευρώ, ενώ ούτε η Τουλούζ, ούτε η Κάλιαρι έκαναν μεγαλύτερη προσφορά.

Η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα την καλή επαφή με τον παίκτη (Βόσνιος γαρ…) και το δέλεαρ της συμμετοχής στην Ευρώπη και δη στα προκριματικά του Champions League σε πρώτη φάση. Και όλα δείχνουν… εξελίξεις σε αυτό το θέμα άμεσα. Μπορεί και πριν τελειώσουν τα προκριματικά κόντρα (πιθανότατα) στην Σέλτικ στις 8 και 14 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ