Μοράν: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας γι’ αυτούς που υποφέρουν»

Ο Ισπανός χαφ της ΑΕΚ, Έρικ Μοράν, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν οι παίκτες της Ένωσης για τους πυρόπληκτους της Αν. Αττικής.


Μοράν: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας γι’ αυτούς που υποφέρουν» | to10.gr

Ο Έρικ Μοράν μίλησε στη συχνότητα του Cadena SER και περιέγραψε πως έζησε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική ενώ αναφέρθηκε και σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρουν οι παίκτες της ΑΕΚ για να ανακουφίσουν έμπρακτα όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο κιτρινόμαυρος χαφ:

«Πολλοί φίλοι μου έχουν επικοινωνήσει μαζί μου επειδή είδαν τις ειδήσεις και ανησυχούν. Βρισκόμασταν στα αποδυτήρια όπου υπάρχει ένα μεγάλο παράθυρο και το φόντο που υπήρχε ήταν καπνός, μαύρος καπνός, δεν ήταν κάτι φυσιολογικό. Στο τέλος της προπόνησης είχε ακόμα περισσότερο καπνό, ήταν μια ημέρα με μεγάλο άνεμο ήταν δύσκολο να σβήσει η φωτιά.

Από σεβασμό το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη δεν έγινε. Δεν θέλαμε να ταξιδέψουμε αυτή την στιγμή. Προσπαθούμε τώρα να βοηθήσουμε τα θύματα με αιμοδοσία. Μετά την αναβολή του φιλικού μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε να δώσουμε αίμα, να δώσουμε κάποια χρήματα και να κάνουμε ότι μπορούμε και ότι περνάει από το χέρι μας γι’ αυτούς που υποφέρουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο