Παναθηναϊκός : Πρώτη προπόνηση για Πούγγουρα

Παναθηναϊκός : Πρώτη προπόνηση για Πούγγουρα

Έπιασε δουλειά ο 23χρονος στόπερ. Μπαίνει το απόγευμα με την ομάδα ο Κουρμπέλης.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι κι έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους. Ο 23χρονος στόπερ αφίχθει το πρωί της Παρασκευής στο Τίλμπουργκ.

Στο ξενοδοχείο τον υποδέχθηκε το στέλεχος της ομάδας Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο οποίος και τον συνόδευσε στο προπονητικό κέντρο, όπου τον περίμεναν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Δημήτρης Σαραβάκος και συνομίλησε για λίγα λεπτά μαζί τους. Ο τεχνικός Γιώργος Δώνης ήταν αυτός που τον γνώρισε στους συμπαίκτες του και κατόπιν ο Πούγγουρας ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ιδιαίτερη ένταση αντίθετα, είχε το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους παίκτες, αφού είχε διάρκεια 90 λεπτά και περιλάμβανε ποικιλία ασκήσεων και πολλά τρεξίματα. Η απογευματινή προπόνηση θα διεξαχθεί σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, για να εξοικειωθούν οι «πράσινοι», αφού το γήπεδο της Ντεν Χάαγκ, που θα γίνει αύριο το φιλικό δεν διαθέτει φυσικό χορτάρι. Στην προπόνηση το απόγευμα αναμένεται να συμμετάσχει και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Το πρωί του Σαββάτου, παράλληλα, αναμένεται να μεταβεί στο Τίλμπουργκ κι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Στράτος Σωπήλης, ο οποίος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Ντεν Χάαγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ