ΠΑΟΚ : Χωρίς Λέοβατς, αλλά με Βιεϊρίνια κόντρα στον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ : Χωρίς Λέοβατς, αλλά με Βιεϊρίνια κόντρα στον Ατρόμητο

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με τον Λουτσέσκου να δίνει έμφαση στο πλάνο διάσπασης της αντίπαλης άμυνας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο, με το οποίο κλείνει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Superleague.

Ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική αντιμετώπιση του αγώνα με τον Ατρόμητο και στην σημερινή προπόνηση δίνει ο «δικέφαλος», με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κάνει αρκετές δοκιμές για την βασική του ενδεκάδα.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάριν Λέοβατς , ο οποίος επέστρεψε με χτύπημα στο γόνατο σε προπόνηση της εθνικής Κροατίας και ακόμα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά.Αύριο θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές, προκειμένου να μπει στην αποστολή.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λουτσέσκου , καθώς ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε από την Πορτογαλία και προπονήθηκε κανονικά, έχοντας προβάδισμα για την ενδεκάδα, είτε ως δεξιός χαφ, είτε ως αριστερός μπακ, αν δεν καταφέρει ο Λέοβατς να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ